Naptár

2009
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

macskakaparásocskák

mondd ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz..

Címkék

(szivecske) (27) álom (5) analizálós (28) bürokráciaaa (3) család (4) egyetem (21) emberek (1) érettségi (18) érzés (121) film (9) gasztro (3) hihi (13) hmm (8) idézet (20) (33) jövő (9) karácsony (10) könyv (14) közérdekű (4) kütyü (5) lista (1) lógás (2) mjúzik (15) munka (15) őszinte (1) ötlet (2) outfit (6) pasi (60) politika (1) rossz (34) szakítás (28) szex (5) tanulság (1) vizsga (11) zajlik (109) Címkefelhő

Friss topikok

musicbox


2009.01.25. 18:22 cickafark

teszt

Komoly fogalmi és tudásbeli problémáim vannak. Teszt, mint a mikro, csak még rosszabb.


1. Mit jelent a "leépítjük a kapcsolatunkat" kifejezés, illetve cselekvéssorozat?

a, nem találkozunk
b, nem találkozunk és nem beszélünk
c, beszélünk, de nem találkozunk
d, beszélünk és találkozunk, csak ritkábban
e, találkozunk, de nem szexelünk
f, találkozunk, de nem beszélünk :D
g, csak beszélünk, de felületesebben
h, találkozhatunk, de semmilyen testi kapcsolat nem lehet
i, találkozunk és beszélünk, de felületesebben

2. Mit jelent a felnőtt viselkedés?
a, nem kérdezősködünk
b, mindent elfogadunk, úgy, ahogy van
c, nem hisztizünk
d, nem gondolkozunk túl sokat semmin
e, nem várjuk, hogy mások oldják meg a problémánkat
f, nem valljuk be, hogy bármilyen problémánk is létezik
g, nem bántunk másokat a viselkedésünkkel
h, felelősségteljesen létezünk
i, mindezeket együtt


Hmm???

Szólj hozzá!

Címkék: analizálós


2009.01.25. 16:24 cickafark

csak pozitívan

Most, hogy a jövő hetem szabad, kaptam egy plusz esélyt, hogy megcsináljam a mikrot, háhhá. Ráadásul most már eléggé sok esélyt is látok rá, hogy sikerül,
1., mert ez az uccsó vizsgaalkalom állítólag nem olyan nehéz,
2., mert már majdnem teljesen tudom az anyagot,
3., mert kaptam hiperszuper diákat egy csopitársamtól, ami állítólag tuti siker.

Amúgy ha meglenne a mikro, akkor 4,53 lenne az átlagom, mármint nem a sima, hanem ahol beleszámítjuk, hogy hányat vettem föl és teljesítettem stb. és azért ez nem kicsit lenne jó.

Szólj hozzá!

Címkék: vizsga


2009.01.24. 13:55 cickafark

Éés nemmegyünk.

Most legalábbis nem. Hívnám az airfranszosokat, ha felvennék.

Sebaj. Így legalább vizsgázhatok még egyet, talán meglesz ez a cuki kis mikro, elintézhetem a beiratkozás-tárgyfelvétel stb ügyesbajos dolgocskáit, ápolhatom picit mamáékat, satöbbisatöbbi.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2009.01.24. 12:01 cickafark

kusza

Apa mondta ezt, és hihetetlen, de komolyan gondolta.

Eddig rendben is lenne, jegyek megvannak, méghozzá holnapra. Szuper. Pakolászás.

Tegnap délután kiderült, hogy a mama nagyon rosszul van. Nálunk ez úgy működik, hogy a mama meg a papa, apa szülei, már elég idősek, bőven tapossák a nyolcvanas éveiket, de a mama fitt, mintha norbi tanítványa lenne, fut, mint a nyúl. És ő segíti a papát, aki nélküle nem sokra képes, és lassan szellemileg-idegileg is kezd leépülni.

A mama pedig egy-másfél hete elesett. És nagyon fájt neki. De gondoltuk, hogy javul, anyáék közben nem is voltak itthon, én is csak párszor beszéltem velük a héten. És akkor tegnap derült ki, hogy oppá, ez komoly, a mama fel se tud kelni az ágyból, nem hajlik a dereka, ágytálazni kell... miközben eddig a papa minden kis baját is ő látta el...

A helyzet hát komoly, most nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy nem megyünk, lehet, hogy apa megpróbálja átiratni M. nevére a jegyet, anya halálra aggódja magát a mama meg az utazás miatt is, tesóm nem tud egyelőre semmit, apa hogy számolna el a lelkiismeretével, ha jönne, én is nagyon aggódok mamáért és ez a nyaralás a legkevesebb, és hogy jönne már ki az, ha M. és én mennénk kettesben... Szóval tök szomorú és furcsa ez az egész.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2009.01.20. 11:44 cickafark

cseresznye

Nemsokára megyek és vizsgázok, és ez lesz az utolsó ohh csak menjen és legyen jó, remélem jó lesz, persze ez már szinte garancia, lévén a vizsgaeredménynek vajmi kevés köze a felkészültséghez, sokkal inkább számít a hozzáállás és az ebből fakadó szerencse.

2 komment

Címkék: vizsga


2009.01.19. 13:47 cickafark

cinetrip

Szombaton pedig a nagyszabású cinetrip bulin voltunk, ami a gellért fürdőben volt, hát tényleg szupi volt, megéri a borsos árát, mert nem mindennapi élmény szaunában, medencében, termálvízben bulizni, miközben megy a minőségi zene a javából és durva fényeffekteket nyomatnak. Klassz volt nagyon, érdemes egyszer beruházni rá.

Mondjuk lányoknak egyedül inkább csak ha pasizni akarnak, teli van az egész brazil, spanyol (vagy magukat annak kiadó) csávókkal, Zível 3 percre maradtunk egyedül, de alig tudtuk levakarni őket, pedig hát azért annyira nem vagyunk bombanők, hogy ez indokolt legyen, szóval ha valaki be szeretne pasizni (rövidtávon inkább), annak garantált a lehetőség.

(És mindenki most menjen kabátot venni, mert a 10-15ezres kabikat 3-4ezerért vesztegetik az egész városban!)

Szólj hozzá!


2009.01.19. 13:39 cickafark

huh.

Akkor gyorsan gyorsan egy villámposzt.

Mikróból természetesen megbuktam, ezt persze előre lehetett tudni, ahogy reggel felkeltem, elkezdtem belelovallni magam a bukókába, semmi meglepő nincs benne, hogy rosszakat ikszelgettem. Amúgy nem vagyok egyedül, 90% bukott ezen a vizsgán. Az egyetlen aprócska gond, hogy fizetni kell egy valag pénzt (de tényleg, 16 rongyot ezért a négykredites szarságért), mert a 20i vizsgára nem fértem be. Mondtam a tanszéken, hogy nyissanak légyszi helyet. Mondták, hogy nem. Ezzel jól meg is beszéltük a kérdést, 27én lenne még egy vizsgaopció, de arra nem tudok menni, mert apával elutazunk pont akkor.

Igazából most jan 25től feb 12ig nem is nagyon leszek netközelben, sőt semminek sem leszek kábé a közelében.

Persze nagyon remélem, hogy addig még lesz időm írogatni szegény elhanyagolt blogon, holnap írom az uccsó vizsgámat, és innentől kész a móka. Csak ez a nyamvadt mikro frusztrál, de ez még belefér, ezt dobta a gép.

Szólj hozzá!

Címkék: vizsga zajlik


süti beállítások módosítása