macskakaparásocskák

mondd ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz..

Címkék

(szivecske) (27) álom (5) analizálós (28) bürokráciaaa (3) család (4) egyetem (21) emberek (1) érettségi (18) érzés (121) film (9) gasztro (3) hihi (13) hmm (8) idézet (20) (33) jövő (9) karácsony (10) könyv (14) közérdekű (4) kütyü (5) lista (1) lógás (2) mjúzik (15) munka (15) őszinte (1) ötlet (2) outfit (6) pasi (60) politika (1) rossz (34) szakítás (28) szex (5) tanulság (1) vizsga (11) zajlik (109) Címkefelhő

Friss topikok

musicbox


2008.07.04. 18:35 cickafark

rokonságok

Anyukám famíliája négyévente rendez egy össznépi találkozót a mindennemű és rangú, közeli és leginkább távoli rokonságnak. Mondhatni kötelező a megjelenés, és mindig van a többszáz tagból pár újonnan született, illetve beházasodott. Történetesen holnap kerül sor erre a nagy eseményre, és őszintén szólva én nagyon örülök neki. Amikor utoljára volt, 14 éves lehettem, előtte 10, legközelebb meg lehet, hogy én is férjjel és/vagy kisgyerekkel megyek oda, amibe belegondolni azért kicsit meredek. Vagy vicces.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2008.07.04. 18:29 cickafark

písz2

Asszem rekordot döntöttünk M.mel, ennyi ideig még sosem volt szar a kapcsolatunk. Konkrétan múlt szerda éjjeltől tegnap reggelig tartott a zűr köztünk, és ma éreztem úgy, hogy najó, minden rendben van. Úgyhogy mivel a borzasztó nehezen megtalált béke nagy kincs, ezért van esély, hogy harmonikus szerelemben éljük túl a balaton soundot. Ijjh de jó lenne istenem dejó.

Szólj hozzá!

Címkék: pasi


2008.07.03. 19:35 cickafark

csalódás

Nagyszerű tervem volt, tartalmazott ma esti dologelintézést, M.nél levést, osztállyal vízipipázást, Annával talizást, aztán egyszer csak kiderült, hogy holnap is kell dolgoznom, úgy elszontyolodtam, minden fuccsra ment.

De azt hiszem, nem látszott rajtam, és most már ki is lábaltam a szottyantságból, ma hazajön tesóm és a barátnője, továbbá ittalszik egy angol, konkrétan a nappaliban, sütöttem palacsintát, hogy mindenki boldog legyen.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2008.07.02. 17:42 cickafark

eszembejutott

Annyira aggódtam, hogy valamit elfelejtek, és mindjárt indulnom kell, de szerencsére egy pillanattal korábban beugrott, hirtelen, mint borús égből a napsütés: lekvároszsömle.

Szólj hozzá!

Címkék: hihi


2008.07.01. 20:38 cickafark

ohh

Abszolút sikeres vagyok, főztem ilyen rakott tészta féleséget, ami még apának is tetszik, pedig szerintem az életben nem ízlett még neki, amit készítettem, ígyhát ez csodás, játszottam Dével, és Dé kisöccsével, aki olyan 8-10 hónapos lehet, de valami tündéri, folyton mosolyog és jó erősen megmarkolja a kezedet és beléd kapaszkodva feláll és ideoda dülöngél a lábacskáin.

Najó, most szívbajt kaptam, sebaj, nyugi, szúszá.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2008.07.01. 17:18 cickafark

észrevétel

Lehet, hogy a külső adottságaink, amikről nem tehetünk, a testalkatunk, hajszínünk és felépítésünk, arcberendezésünk alapból meghatározzák, milyen stílusúak leszünk. Például az alternatív lányok általában nagyon vékonyak és göndör hajúak.

Aijj én is szeretnék nagyon vékony göndörhajú lenni az olyan jó lehet (alternatívságtól függetlenül).

Szólj hozzá!

Címkék: hihi


2008.07.01. 17:13 cickafark

álom2

Kávét ide nekem, gyorsangyorsan, hogy legyen erőm energiám ruhákat hajtogatniiii.

Ma azt álmodtam, hogy terhes vagyok és álmomban nagyon jó volt, tetszett az óriási, gömbölyű pocakom, felébredve meg elég borzasztó volt elképzelni. Ez amúgy azért történhetett, mert M.mel viszonyunk egyre furcsábbra fordul, tegnap éjjel egyszerre volt édes, meg sós, szomorú, és boldog, hazatalált és elveszett.

"Terhesség: Szerencsés és kedvező álomszimbólum. Sok tervünk és vágyunk van, amelyeket képesek vagyunk elérni, újat teremteni. Változást jelenthet két életszakasz között. Nők esetében elégedettséget jelent, férfiak esetén kedvező alakotóerőt jelent."

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.06.30. 17:52 cickafark

vááhh

Mindenféle szarságok vannak, többnyire M.mel, ma egészen kiakasztott, ugyanis én dolgoztam, ő meg semmittett, napközben beszéltünk, mondtam, hogy esetleg átjöhet, ha gondolja, mondta, hogy nem, mert fontos lustálkodnivalója van. Annyira kiakadtam rajta, atyám, egy szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni, hogy működjön a kurva kapcsolatunk, az egyetlen, amivel beleszól, hogy néha napokig dühöng, ha hibázok, elhatároztam, hogy mostantól egy darabig nem adok bele semmit, majd ő csinál, amit akar. (Szerintem direkt örül majd neki, hogy kivételesen nem ő játssza a parancsolgatóst, hanem kicsit normálisabb viszony lehet közöttünk, ahol a pasi teper. Ha nem teper, akkor meg ennyi.)

Aztán felhívott, hogy menjünk moziba. Megörültem, nahát, jajdejó, mégis alkotott, vagy csak unatkozott, figyelt is, hogy túlságosan ne örüljek, hogy valami történik. De azért örültem.

Most meg közölte, hogy nem alszik a fél8kor kezdődő mozi után itt, mert nem akar felkelni 7kor. Mintha fel kéne kelnie miattam, vagy bárki is zavarná.

Persze végül itt fog aludni.

És még mindig dühös vagyok rá. Najó, attól függ.

Szólj hozzá!

Címkék: pasi


2008.06.30. 07:55 cickafark

singlelife

Annyira nincs kedvem most dolgozni menni, hogy ihaj. Sőt ihajcsuhaj tumorró.

Most itt van ez a következő négy hét és kattog az agyam, hogy ú, de ha megyek balaton soundra, akkor az kapásból 3 nap mínusz, ugye nem akkor megy az ildi szabadságra, meg közben lesz a szülinapom, a 2éves évfordulónk M.mel, tesóm meglepetés búcsúbulija, ki tudja, még mi, ma meg nekem kell bevásárolnom, főznöm, mosnom 1-2 adagot, takarítanom, ilcsi naptejekért elmennem, de előtte leszerveznem, már majdnem úgy érzem magam, mint egy echte szingli. Majd estére benyomok egy bulit és teljes lesz a szex és newyork fíling. :)

Szólj hozzá!

Címkék: munka zajlik


süti beállítások módosítása