macskakaparásocskák

mondd ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz..

Címkék

(szivecske) (27) álom (5) analizálós (28) bürokráciaaa (3) család (4) egyetem (21) emberek (1) érettségi (18) érzés (121) film (9) gasztro (3) hihi (13) hmm (8) idézet (20) (33) jövő (9) karácsony (10) könyv (14) közérdekű (4) kütyü (5) lista (1) lógás (2) mjúzik (15) munka (15) őszinte (1) ötlet (2) outfit (6) pasi (60) politika (1) rossz (34) szakítás (28) szex (5) tanulság (1) vizsga (11) zajlik (109) Címkefelhő

Friss topikok

musicbox


2008.10.12. 12:11 cickafark

komolyan

Miután kábé az egész hétvégét azzal töltöttem, hogy ezt a hülye idióta matekot tanultam, rádöbbentem valamire.

Nem a matematikusok hülyék. Az nem úgy van, hogy valaki hülye, ezért elmegy matematikusnak. Hanem a matek meghülyíti az embereket. Ha túl sokat nézem a számokat és kattogtatom a fejem, akkor mindenféle bolond tüneteim lesznek.

Például elkezd dübörögni a fejemben a zene, paranoiás leszek, beszűkülök, lehetetlennek tartom, hogy áfonyaszörpöt igyak a májkrémes kenyér mellé.

Nagyon gyanús. Terápiás céllal abba kéne hagynom, de még rengeteg van hátra.

Aijj, ez mennyi mindent megmagyaráz.
 

 

1 komment

Címkék: egyetem


2008.10.10. 14:40 cickafark

rattyancs gnóm

Egyszerűen nincsenek szavaim arra, hogy milyen szétcseszettül szarul vagyok ma. Meg kell próbálnom regenerálódni. Úgyhogy zuhanyzok és rendbeszedem a hajam meg arcom egy kicsit asszem (most nagyon hasonlíthatok egy ogréhoz a harraypotterből), aztán meg kimegyek a napra olvasni.

Jahh, jó terv.
 

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.10.09. 18:01 cickafark

szép ősz

Ezt az őszt már szeretem, de nagyonn. Éljen a meleg, a pulcsisidő, písz láv mindenféle kommersz duma.

Szólj hozzá!

Címkék: (szivecske)


2008.10.07. 19:13 cickafark

pirospont

Tökre sikerélményem volt ma válgazdon, ilyan csapatmunka volt, és mindenkinek kellett a földgáz, szélerőmű, geotermikus hőerő és atomerőmű energiafajták közül egyről előadni, hogy miért pont abba fektessenek be Magyarországon, szóval ilyen meggyőzős móka volt.

No és a mi csapatunk kapta a szélerőműveset, aminek nagyon örültem meg lelkes voltam, úgyhogy miután összeszedtük a fantasztikus érveinket mellette, nekem kellett előadnom a többieknek (ennek annyira azért nem örültem de így utólag már igen), hogy ajjdejó fenntartható fejlődés, nem kell sokat belefektetni, országimázsépítés és még reklámokat is lehet rakni a propellerekre.
Nos annyira meggyőző voltam, hogy a négy képviselő közül végül én kaptam a legtöbb szavazatot, hát tiszta öröm, bár gyanítom, hogy a beleélős-gesztikulálós előadásmódom keltette fel a figyelmet, de sebaj, lényeg a lényeg, hogy jó vagyok és ügyi. :)

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem


2008.10.06. 22:03 cickafark

szálak

Ez most külső szemmel valószínű nem lesz szórakoztató, de hadd meséljem el, max magamnak. :)

Szóval Az Emberek (Állatok). Akik nekem fontosak. Egyesével meg egyben.

1. Család. Anya apa mama papa. Az Eb. Ők a biztonság és a háttér.

2. Tesóm, Ameikában lebzsel, úúaa hiányzik ám nagyon.

3. Juli. Régi legjobb barátnő, mostanában.. kitudja? Nagyon alakulóban vagyunk.

4. M. Senkinek sem kell bemutatnom, legendás. :D

5. A kedves T. Mostanság a legjobb fiúbarátomat testesíti meg, és imádomm. Síelést szervezünk meg marháskodunk meg meghallgatjuk egymást.

6. CséGé: M. legjobb barátja, jóban vagyunk, szeretek vele beszélgetni meg vízipipázni, aranyos és kedves. Az M.mel közös barátikör tagja.

7. Du: Régi osztálytárs, barátnő, kevés EQval és sok bolondsággal, szintén M.mel közös barát a pasijával, Mkk-val együtt.

8. Zsófi: Tesóm itthonragadt barátnője, horvátországi nyaralótársam, egyszerűen imádom őt is.

9. Régi osztálytársak. Szinte az összes ilyen testvéri szinten van nálam, úgyhogy nem sorolom fel őket egyenként, de ha bárki éjszaka hívna, hogy para van, csak úgy ugranék.

10. Judit. Ősrégi gyerekkori barát, aki néha eltűnik, néha felbukkan, néha furcsán változik, néha olyan, mint én pont, de örökre sose veszik el.

11. Egyetemi csopi. Úú de nagyon sokfélék. Nagyon nem látom őket egységesnek, sőt még csak nem is a közösségem, de van 8-10 ember, akiket nagyon kedvelek közülük.

12. Déék, akik most elköltöztek, és nagyon nagyon hiányoznak. A családjuk úgy összességében: Dé a sulikezdésével, a mama a kedves bölcsességével, a papa a mókás világszemléletével és a kicsi babusz, úgyszeretem őket.

UPDATE (kihagytam őket dehülyééé vagyok):

13. Sanci édes, aki már mondhatni, hogy felnőtt barátom, mert komoly 18 voltam, mikor megismertem, ez az egyik, a másik pedig, hogy a kapcsolatunk nem a gyakori találkozásokon, hanem a sok intuíción és szereteten alapul. Iszonyúan tisztelem, annyit vállal és annyit bír, olyan bátor és erős és kitartó és kedves és csodás..

14. Alkusz. Tesóm gyerekkori barátja. Kicsit hosszú sztori, és nagyon hullámzó. De fontos nekem ő.

 

Szólj hozzá!

Címkék: analizálós (szivecske)


2008.10.06. 18:14 cickafark

huh

Voltam tegnap ezen a minimaraton elnevezésű futkorászáson, és nem gondoltam volna, hogy ennyire kiüt, alig birok járni, a lábam minimális megmozdítása is borzasztó. A sport fáj.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hmm


süti beállítások módosítása