macskakaparásocskák

mondd ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz..

Címkék

(szivecske) (27) álom (5) analizálós (28) bürokráciaaa (3) család (4) egyetem (21) emberek (1) érettségi (18) érzés (121) film (9) gasztro (3) hihi (13) hmm (8) idézet (20) (33) jövő (9) karácsony (10) könyv (14) közérdekű (4) kütyü (5) lista (1) lógás (2) mjúzik (15) munka (15) őszinte (1) ötlet (2) outfit (6) pasi (60) politika (1) rossz (34) szakítás (28) szex (5) tanulság (1) vizsga (11) zajlik (109) Címkefelhő

Friss topikok

musicbox


2008.11.30. 20:21 cickafark

bummszívtál

Annyi mindent kellett volna ma tennem, amiket nem tettem meg, és noha nem saját hibámból, mégis nagyon frusztrál.

Kellett volna írnom 4 oldalt egy beadandóhoz, és be kellett volna fejeznem. (1 óra - másfél)
Részletezni kellett volna az erasmusos tantervemet, csinosítgatni és díszítgetni. (1 óra)
Matekból átvenni úgy 50 feladatot, 2 fejezetet. (3-4 óra)

Totál belefért volna, ha nem jön ez a redva betegség, most csinálhatom őket holnap, máskor, mínusz egy nap kieséseben-csúszásban vagyok. Hiába büszkélkedek magam meg az europassos önéletrajzom előtt, hogy milyen jól be tudom osztani az időmet, néha szimplán nem jön össze.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem


2008.11.30. 14:21 cickafark

beteg

Mostanában csomószor hajnalban, álmomban éreztem, hogy egy picit hányingerem van, gondolom valami vírus kezdett el otthonosan lakni bennem, és ez ma bizonyossá vált. Reggel felébredtem és hejjde szarul voltam, így kábé vettem utamat a wc felé, hogy most dobom ki a taccsot, közben rájöttem, hogy produkálom az ájulás előtti tüneteket, szóval nem nagyon álldogálltam-mászkáltam sokat. Ráadásul csütörtökön elmentem röpit pótolni, mert egyetemen az most a tesim, és túl sokan voltak röpiórán, úgyhogy áttaszigáltak kondizni. Az egész óra azzal ment el, hogy próbáltam lógni, de így is beszereztem egy elég durva hasizomlázat, és most minden mozdulat fáj kábé, így többek között hányásra sem vagyok képes.

A legviccesebb benne, hogy M. és Eszti ugyanilyen szarul vannak, M. mert tegnap bulizni volt és nem kicsit másnapos, Esztinek meg dettó ez a baja, mint nekem, de megnyugtatott, hogy vírusvann.

Szólj hozzá!

Címkék: rossz


2008.11.30. 11:58 cickafark

brr

Hülye álom - hülye betegség.

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.11.28. 13:54 cickafark

emberek & szemhéj

Rángatódzik a szemhéjam egész nap.

M. elszomorított.

Olyan klassz olyan emberrel találkozni, aki tudja, hogy amit mondasz, amögött mit gondolsz, mert annyira hihetetlenül ismer. :) Áijj nagyon hiányzik a Juli a mindennapjaimból.

Amúgy nem tudom, mi folyik most T.vel, folytonfolyvást beszélünk, már majdnem naponta, és a legdurvább, hogy ő hív engem, én igazából picit ritkább kapcsolattartást igényelnék, viszont nem láttam amm szerda óta és hiányzik. Nagyon ambivalens dolgokat érzek.

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.11.26. 20:18 cickafark

Most olyan hetem van, hogy jó sok minden összejött, és igazából csupa klassz dolog. Tegnap pizzasütéses-koktélozós mókát csináltunk két csopitársammal, barátnőkkel rég szórakoztam ilyen jót. Holnap lesz csopikorim, pénteken osztálytalim, tegnap írtam vállgazd zht, ma környgazdot, már tervezem be a vizsgáimat. Kitaláltuk, hogy megpályázzuk a 2010es tavaszi félévre az erasmust, mert most eléggé kedvezőek a dolgok így első évben, mindjárt nekiállok irogatni-keresgélni is. Aztán ez az állás dolog is nagy öröm, M.mel is klassz okés minden, szeretem az embereket nagyon, ők is engem, jól vagyok és boldogocska.

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.11.26. 20:01 cickafark

interjú

Nos nem utasítottak el a nem megfelelő öltözékem miatt, sőt azt hiszem, felvettek, mármint nem mondták így konkrétan, de az, hogy majd hívnak és előtte el kell mennem orvosi vizsgálatra, szerintem ezt jelenti.
Amúgy egész kedves volt a néni (csaj), nem kérdezett semmi szivatósat, csak hogy miért oda járok egyetemre, ahova, hogy miket dolgoztam eddig és mi volt a kedvenc elfoglaltságom, meg effélék. Persze elkövettem csomó bakit, pl mondtam a kapucsengőbe, hogy ki vagyok, de ahogy beengedtek, elfelejtettem bemutatkozni, és a csajszinak kellett nyújtania a kezét, meg nyilván nem voltak tökéletesek a válaszaim, de azért remélem, átcsusszantam.
Ha tényleg összejön, akkor szupi lesz. :)

Szólj hozzá!

Címkék: munka


2008.11.26. 06:55 cickafark

pfff

Tíz perc múlva megyek életem első normális, idegen helyes állásinterjújára, és nem megfelelő ruha van rajtam szerintem. Most tényleg nem hisztiből, de állítólag nagyon elegánsan kéne kinézni, azaz: fehér blúz (oké, ez megvan), fekete blézer (helyett szürke kardigán), fekete nadrág (ez nálam kb fekete farmer) és zárt cipő (gondolom nem csizmának kéne lennie). Annyira szar hogyha azért nem vesznek fel, mert nem jó ruhában vagyok!! Tévedjen ide egy hres és árulja el, hogy kizáró ok e, hogy nem előírásosan öltözök.. basszus én nem hordok ilyen ruhákat.. aijj, be fogok szerezni, amint lesz zsém (ami nem lesz, mivel meló se lesz így.. ördögi kör..)

Szólj hozzá!

Címkék: munka outfit


2008.11.24. 20:45 cickafark

oda vagyok meg vissza

Annyi klassz dolog történt ma, hogy az csak na.

Felhívtak egy recepciós-asszisztenses helyről, hogy mehetek állásinterjúzni. Tök kedves volt a csaj, mondta, hogy pont ilyen meberre van szükségük, akinek rugalmas, spontán munkaidő kell, remélem összejön. :)

Kitaláltuk, hogy megpályázzuk így uccsó pillanatban az egy év múlva következő tavaszi féléves erasmusos mókát, olyan szuper helyekre, mint Athén, Amszterdam, Brüsszel stb. Egész jó esélyeink vannak, mivel a legtöbb ember nem ilyenkor pályázik; egy műveltségi teszt számít csak bele; lesznek közösségi pontjaink tandemből (idejövő erasmusos nyuszik pátyolgatása), és gondolkozok egy mikro versenyes részvételen, amiből szintén kaphatok pontocskákat és nem túl nagy dráma.

És ráadásul úgy néz ki, lesz síelőstársam, mert Zsé és Eszti és még 2 csajszi jönnek velem meex partisítáborba!! Annyira jóó :)

Na és a hóóóóó......

Szólj hozzá!

Címkék: hihi


süti beállítások módosítása