macskakaparásocskák

mondd ki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz..

Címkék

(szivecske) (27) álom (5) analizálós (28) bürokráciaaa (3) család (4) egyetem (21) emberek (1) érettségi (18) érzés (121) film (9) gasztro (3) hihi (13) hmm (8) idézet (20) (33) jövő (9) karácsony (10) könyv (14) közérdekű (4) kütyü (5) lista (1) lógás (2) mjúzik (15) munka (15) őszinte (1) ötlet (2) outfit (6) pasi (60) politika (1) rossz (34) szakítás (28) szex (5) tanulság (1) vizsga (11) zajlik (109) Címkefelhő

Friss topikok

musicbox


2008.03.16. 10:47 cickafark

frendz

Nagyon nagyon összevesztem a legjobb barátnőmmel.

Igazából ez több, mint egy szimpla összeveszés. Barátságban nincs kimondott szakítás, de ha lenne, ez olyasmi lenne. Mondjuk, hogy törés.

És van egy konkrét helyzet, ami előhozta, de nem ebből fakad. Hanem abból, hogy mások vagyunk, mint 8 évvel ezelőtt, mást tartunk jónak és nagyon más irányba megyünk. És persze mivel mindketten a saját utunkat tartjuk jónak, ezért a másikét nem. Szerinte én önző vagyok és átgázolok másokon. Nekem meg az ő élete tűnik furcsának, szerintem fél igazán élni, begubózik a saját kis álomvilágába.

Azért ez rossz. Nem tudom, mi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: érzés


2008.03.16. 09:20 cickafark

közeljövő

Tervek a következő 3 napra.

Ma: ööö. Semmi. Jahh, tényleg semmi. Valamennyi töritanulás, és vannak filmeim: Definitely Maybe, Szent Lajos király hídja, Cinema Paradiso. Ezek úgy, amikor lesz rájuk idő.

Hétfő: Suli, Dávid usziba.

Kedd: Suli, 5re angolra. Köztes időben mondjuk vásárlás... Szeretnék gatyát venni, meg pólót-felsőt se lenne rossz.

Szerda: Csendesnap. Aztán Matyihoz ki és ottaludni esetleg. (?) No majd meglátjuk. El kell intéznem még ezt az adókártyás ügyet, erre mondjuk a csütörtök délelőtt egész szimpinek tűnik.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


2008.03.13. 17:23 cickafark

bugyor (voltfesztivál2007)

Elkezdtem gondolkodni egy kérdésen, amire szeretném tudni a megoldást, és azt hiszem, feltéptem egy sebet magamban.
És ez egy olyan seb, aminél jobban még sose bántottak, és akkor nem rendeztem le magamban. És néha előjön a gondolataimban, kis negatív felhang vegyül a szóhoz az érzéseimben, de nem rendeztem le. Akkor azért nem, mert nem volt rá meg a lehetőségem. Sem leírni, sem elmondani, sem megélni a fájdalmat. Úgy kellett tennem, mintha mi sem történt volna, mert ezt várták el. A másik, talán jobb megoldás az lett volna, ha szépen felpakolok és hazajövök, de ezt nem tettem meg.

Az a baj, hogy ezzel nem tudok egyedül mit kezdeni. El kellene mondanom valakinek, de olyannak, aki megérti és nem használja fel ellenem.

Szólj hozzá!

Címkék: érzés analizálós


2008.03.13. 17:16 cickafark

The Nanny Diaries

Minden kritika lehúzza ezt a filmet, de nekem nagyon tetszett. Nemtom mit várnak tőle, de egyszerűen csak a nehezen meghozható emberi döntésekről szól, több ember álláspontjából is, és mégis kinek az életében nincsenek nehezen meghozható döntések.

A bébiszitter, akivel rosszul bánnak, és tudja, hogy fel kell mondania, de megszerette a kisgyereket, akire vigyázz. Sőt, ami fontosabb, a kisgyerek is megszerette őt, és nem akar neki még több fájdalmat okozni.
A feleség, akinek a házassága darabokban van, de nem akarja észrevenni, hogy a férje megcsalja, és ezért inkább a partikba, rendezvényekbe, nőegyletekbe meg vásárlásba menekül.
Amikor változtatni kell, de félünk vagy féltünk, vagy mindkettő. Annyira tipikus. Rám is.

Amúgy is szarul vagyok. Egyszerűen kimerített ez a két napos hercehurca, kurvára elegem van abból, hogy mindig én legyek az okos. Rendben, én voltam az okos, nem lett nagy összeveszés, és? Leszarja valaki? Mondja nekem, hogy jól van nyuszi, aranyos vagy, szeretlek? Nem, kurvára nem, egyáltalán nem érzem úgy, mintha nagyon megbecsült lennék.

Hát igen, ez a helyzet. Lehet, hogy nem így van, objektíven, de én így érzem. Hogy csomó mindent elviselek, csomó mindent beleadok, és ezért én nem kapok elég odafigyelést és elviselést és szeretetet. Mert gondolom úgy kéne, hogy néha neki van rossz napja és néha nekem, de valójában nem így működik és nekem nem lehet rosszkedvem, vagy szeretethiányom, mindent precízen és pontosan fogalmazva kell mondanom, és csak okos és témába vágó kérdéseket tehetek fel, mert különben megkapom, hogy "most tényleg nem tudom, hogy ennyire nem figyelsz vagy nemtudom" = vagy tényleg ennyire hülye vagy.

Szólj hozzá!

Címkék: rossz érzés


2008.03.12. 22:53 cickafark

hagyjukmááár

Néha annyira nehéz jól kezelni a helyzetet, mikor ezt csinálja.

Szerintem azért hív, mert azt akarja mondani, hogy hiányzok neki, és szeret, de ami valójában kijön a száján, az még véletlenül sem pozitív, hanem csupa cseszegetés és a baj velem, és bármit mondok, az hülyeség és "felbassza az agyát".

Mint egy kisgyerek, és ha én is hagyom magam felhúzni, akkor teljesen kiakadok. Szóval csak próbálok nyugodt lenni, ha már nevetni nem mindig sikerül rajta, különösen, amikor érzékeny pontot talál el, de annyira rohadt nehéz, mindenki mást már elküldtem volna a fenébe.
Nem tudom, ez teszt, vagy micsoda. De annyira rossz.

Éljen az önfegyelem fejlesztése. Vagy mi. :P

Szólj hozzá!

Címkék: érzés pasi


2008.03.12. 20:52 cickafark

kapcsolatok

Ma voltam először matektanárnál.

Hát egyrészt egész jó volt, másrészt hasznos volt, és harmadrészt rájöttem, hogy nagyon szeretek az emberekkel olyan kapcsolatban lenni, ami többnyire "munkáról" szól, kicsit meg az emberekről magukról is.

Ilyen volt még anno, mikor a régi kedves angol (és később német) tanárnőmhöz jártam, arra a jópár évre most is csak ilyen nagy nagy szeretettel tudok visszagondolni. Aztán volt más nyelvtanárral is hasonló kapcsolat (szeretetig azért nem fajult :P), és ilyesmi T.vel is, akivel hát ilyen sítábort szerveztünk, meg nyaralást fogunk.

Szóval gondolom nekem nagyon jó lenne olyan munka (khm khm ingatlanügynök...), ahol emberekkel tudok lenni, mutogatni nekik ezt-azt. Jó persze pártól biztos kiakadnék, hogy milyen hülyék. De attól még ez nem változtat azon, hogy szeretem ezt csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: munka érzés


2008.03.10. 18:22 cickafark

dolgozni kéne

A helyzet az, hogy szeretnék dolgozni. Nyáron is, akkor egy darabig teljes munkaidőben, de amúgy jó lenne ilyen néha-néha menő munka.
Viszont a legtöbb helyen nem pont engem várnak a pár hetes állásommal. Úgyhogy gondolkodok.

1. Mik azok a helyek, ahol nyáron nagyobb a forgalom, mint télen? Vagyis idényszerűek?
 Amik az időjáráshoz vagyis nyárhoz kötődnek.
  • Ételek pl fagyizó. Étterem, aminek kinti terasza van.
  • A nyaralóövezetek minden színtere, a hotelek, szállások.
  • A strandok!!!
  • Mindenféle mezőgazdasági vállalat, munka.
2. Mik azok a helyek, akiknek nem kell engem betanítani vagy csak minimálisan?
  • mindenféle diákmunka pl eladó, raktáros

Hmm közben körbenéztem és lehet megnézegetem ezt a hostess dolgot.

Szólj hozzá!

Címkék: munka


2008.03.10. 16:51 cickafark

ez, az

Ma volt tablófotózásom... hátt. Annyira nem lettem oda meg vissza az eredménytől, mondjuk az én képem szerintem még a jobbak közé tartozik.
Elvileg mondjuk a háttér jó lesz.
Az alapelképzelés az, hogy az elmúlt 8 év terméséből (régi dogák, levelezések, rajzok, fényképek) egy halványított kollázst csinál nekünk az ügyi grafikussrác és ezen lesznek a bájos/gyönyörű/hihetetlenüljóképű képek rólunk.

Amúgy nagyon aktívkodom:

1. Kértem időpontot HPV vírus elleni oltásra. Na ez egy fontos dolog olyan 20 alatti nőknek, de még nem vagyok elég okos a témában, a lényeg, hogy ennek a kis HPV vírusnak gyanúsan sok köze van a méhnyakrák kialakulásához. És azért fiatal nőknek-lányoknak ajánlott, mert a vírus megszerzésének köze van a szexuális élethez. Hogy pontosan hogy, azt én nem tudom, de itt vannak nálam okosabbak.

2. Vettem szexi melltartót meg bugyit. Fekete mindkettő és csipkés és nagyon kis cuki.

3. Rájöttem, hogy ha matektanárhoz járok heti egyszer, az nekem minden szempontból jó, el is kezdtem keresni és írtam néhány szimpi emberkének.

4. Megnéztem, mikor mehetek apehba a kinyomtott lapocskáimmal az adókártyapótlásról, rájöttem, hogy most, körbenéztem pénz után, nem találtam, na puff. Úgyhogy ez eltolódott.

5. Kéne mennem fogorvoshoz kontrollra, meg gyanítom, lesz belőle mindenféle finomság a fogkőszedéstől a tömésig. De nem találom a fogorvos vonalas számát, úgyhogy ez anya megjöveteléig, sőt valószínű holnapig tolódik.

Szólj hozzá!

Címkék: zajlik


süti beállítások módosítása